Almanya'da Sel / Almanya’da kuvvetli yağmurun yağması ile meydana gelen selden dolayı altı bina çöktü.

Almanya'da Sel / Almanya'da kuvvetli yağmurun yağması ile meydana gelen selden dolayı altı bina çöktü.. Sel felaketi ve fırtınadan dolayı hayatını kaybedenlerin sayısı 90'a yükseldi. More images for almanya'da sel » About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. 1 day ago · almanya'da etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde can kaybı artmaya devam ediyor. Bonn şehrinin güneyindeki ren nehri'ne dökülen ahr nehrinin taşarak evlere büyük hasar verirken 6 binanın çöktüğü aktarıldı.

Sel felaketi ve fırtınadan dolayı hayatını kaybedenlerin sayısı 90'a yükseldi. 19 hours ago · almanya'da sel felaketi olduğu son dakika haberleri olarak geldi. Almanya'da su baskınları nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 93'e, belçika'da da 14'e ulaştı. More images for almanya'da sel » 1 day ago · almanya'da etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde can kaybı artmaya devam ediyor.

Hrgnko0iudqvnm
Hrgnko0iudqvnm from icdn.netgazete.com
More images for almanya'da sel » 19 hours ago · almanya'da sel felaketi olduğu son dakika haberleri olarak geldi. 1 day ago · almanya'da sel felaketinde can kaybı yükseliyor. Almanya'da kuvvetli yağmurun yağması ile meydana gelen selden dolayı altı bina çöktü. Alman devlet televizyonu ard, sel nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının en az 81 olduğunu, 1300 kişinin de kayıp olduğunu duyurdu. Sel felaketi ve fırtınadan dolayı hayatını kaybedenlerin sayısı 90'a yükseldi. Almanya'nın batısını etkisi altına alan şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinin bilançosu artıyor. Bonn şehrinin güneyindeki ren nehri'ne dökülen ahr nehrinin taşarak evlere büyük hasar verirken 6 binanın çöktüğü aktarıldı.

Alman devlet televizyonu ard, sel nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının en az 81 olduğunu, 1300 kişinin de kayıp olduğunu duyurdu.

Sel felaketi ve fırtınadan dolayı hayatını kaybedenlerin sayısı 90'a yükseldi. Arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü belirtildi. Almanya'da kuvvetli yağmurun yağması ile meydana gelen selden dolayı altı bina çöktü. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Almanya'nın batısını etkisi altına alan şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinin bilançosu artıyor. 20 hours ago · almanya'da büyük sel felaketi almanya, belçika'da ve hollanda'da çarşamba gününden bu yana etkili olan sağanak yağış ve selin yarattığı hasar giderek büyüyor. 1 day ago · almanya'da etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde can kaybı artmaya devam ediyor. 1 day ago · almanya'da şiddetli yağmurun neden olduğu sel nedeniyle 6 bina çöktü. Almanya başbakanı angela merkel, ülkenin tüm imkanlarının selden etkilenenler için. Ölü sayısı da artıyor ve onlarca insandan haber alınamıyor. Bonn şehrinin güneyindeki ren nehri'ne dökülen ahr nehrinin taşarak evlere büyük hasar verirken 6 binanın çöktüğü aktarıldı. Alman devlet televizyonu ard, sel nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının en az 81 olduğunu, 1300 kişinin de kayıp olduğunu duyurdu. Almanya'da su baskınları nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 93'e, belçika'da da 14'e ulaştı.

1 day ago · almanya'da şiddetli yağmurun neden olduğu sel nedeniyle 6 bina çöktü. Jul 15, 2021 · almanya'da sel: Sel felaketi ve fırtınadan dolayı hayatını kaybedenlerin sayısı 90'a yükseldi. 1 day ago · almanya'da etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde can kaybı artmaya devam ediyor. Almanya başbakanı angela merkel, ülkenin tüm imkanlarının selden etkilenenler için.

Etnzznz Qtbxum
Etnzznz Qtbxum from www.15haber.com
1 day ago · almanya'da etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde can kaybı artmaya devam ediyor. Afp'de yer alan haberlere göre minimum ondokuz insan hayatını. Jul 15, 2021 · almanya'da sel: Sel felaketi ve fırtınadan dolayı hayatını kaybedenlerin sayısı 90'a yükseldi. Almanya'da kuvvetli yağmurun yağması ile meydana gelen selden dolayı altı bina çöktü. Almanya'da su baskınları nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 93'e, belçika'da da 14'e ulaştı. 22 hours ago · almanya'da batısında şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 81'e yükselirken, kayıp sayısı bin 300 olarak açıklandı. 19 hours ago · almanya'da sel felaketi olduğu son dakika haberleri olarak geldi.

1 day ago · almanya'da sel felaketinde can kaybı yükseliyor.

1 day ago · almanya'da etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde can kaybı artmaya devam ediyor. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. More images for almanya'da sel » 1 day ago · almanya'da şiddetli yağmurun neden olduğu sel nedeniyle 6 bina çöktü. Ölü sayısı da artıyor ve onlarca insandan haber alınamıyor. Almanya'da su baskınları nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 93'e, belçika'da da 14'e ulaştı. Almanya başbakanı angela merkel, ülkenin tüm imkanlarının selden etkilenenler için. Bonn şehrinin güneyindeki ren nehri'ne dökülen ahr nehrinin taşarak evlere büyük hasar verirken 6 binanın çöktüğü aktarıldı. Arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü belirtildi. 1 day ago · almanya'da sel felaketinde can kaybı yükseliyor. Sel felaketi ve fırtınadan dolayı hayatını kaybedenlerin sayısı 90'a yükseldi. Almanya'da kuvvetli yağmurun yağması ile meydana gelen selden dolayı altı bina çöktü. Alman basınında yer alan haberlerde olay nedeniyle 33 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Almanya başbakanı angela merkel, ülkenin tüm imkanlarının selden etkilenenler için. 22 hours ago · almanya'da batısında şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 81'e yükselirken, kayıp sayısı bin 300 olarak açıklandı. 1 day ago · almanya'da şiddetli yağmurun neden olduğu sel nedeniyle 6 bina çöktü. Almanya'da kuvvetli yağmurun yağması ile meydana gelen selden dolayı altı bina çöktü. Bonn şehrinin güneyindeki ren nehri'ne dökülen ahr nehrinin taşarak evlere büyük hasar verirken 6 binanın çöktüğü aktarıldı.

Wcp1fohg9ovlxm
Wcp1fohg9ovlxm from www.61saat.com
1 day ago · almanya'da etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde can kaybı artmaya devam ediyor. Arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü belirtildi. 1 day ago · almanya'da sel felaketinde can kaybı yükseliyor. Alman devlet televizyonu ard, sel nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının en az 81 olduğunu, 1300 kişinin de kayıp olduğunu duyurdu. Almanya başbakanı angela merkel, ülkenin tüm imkanlarının selden etkilenenler için. Alman basınında yer alan haberlerde olay nedeniyle 33 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. 19 hours ago · almanya'da sel felaketi olduğu son dakika haberleri olarak geldi. Almanya'da kuvvetli yağmurun yağması ile meydana gelen selden dolayı altı bina çöktü.

20 hours ago · almanya'da büyük sel felaketi almanya, belçika'da ve hollanda'da çarşamba gününden bu yana etkili olan sağanak yağış ve selin yarattığı hasar giderek büyüyor.

22 hours ago · almanya'da batısında şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 81'e yükselirken, kayıp sayısı bin 300 olarak açıklandı. Almanya'nın batısını etkisi altına alan şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinin bilançosu artıyor. Alman devlet televizyonu ard, sel nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının en az 81 olduğunu, 1300 kişinin de kayıp olduğunu duyurdu. Bonn şehrinin güneyindeki ren nehri'ne dökülen ahr nehrinin taşarak evlere büyük hasar verirken 6 binanın çöktüğü aktarıldı. 19 hours ago · almanya'da sel felaketi olduğu son dakika haberleri olarak geldi. Afp'de yer alan haberlere göre minimum ondokuz insan hayatını. Alman basınında yer alan haberlerde olay nedeniyle 33 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. 1 day ago · almanya'da sel felaketinde can kaybı yükseliyor. Almanya başbakanı angela merkel, ülkenin tüm imkanlarının selden etkilenenler için. 1 day ago · almanya'da etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde can kaybı artmaya devam ediyor. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. 20 hours ago · almanya'da büyük sel felaketi almanya, belçika'da ve hollanda'da çarşamba gününden bu yana etkili olan sağanak yağış ve selin yarattığı hasar giderek büyüyor. Almanya'da su baskınları nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 93'e, belçika'da da 14'e ulaştı.

Posting Komentar

0 Komentar